• "Jordbær" er nominert til Ibsenprisen 2022
    scenekunst.no 4.3.2022

    Det er ganske enkelt en perle av en tekst, som på usentimentalt vis treffer de såreste punktene i oss og samtidig lar oss sitte igjen med en smak av modne jordbær i munnen og en visshet om at frø som plantes og stelles klarer seg godt.

    les saken på scenekunst.no

  • Anmeldelse av "Eine Frage des Anfangs" (Begynnelser)
    Kulturjoker, 1.3.2022

    Sabine Flack og Philipp Nägele spiller full av energi og kropp, med mye tillitt og tilstedeværelse, slik at det oppstår en lynrask og mangefasettert lek rundt nærhet og distanse.

    les Marion Klötzers anmeldelse her (på tysk)

  • Anmeldelse av "Eine Frage des Anfangs" (Begynnelser)
    Badische Zeitung, 5.2.2022

    Store problemstillinger som klimaendringer, rettferdighet og ansvar påvirker våre individuelle livsvalg i større og større grad, og derfor har Winterhalder med "Eine Frage des Anfangs" skrevet et viktig stykke som realiseres på imponerende vis.

    les Heidi Ossenbergs anmeldelse her (på tysk)

  • Anmeldelse av "Eine Frage des Anfangs" (Begynnelser)
    Wolfsburger Allgemeine Zeitung, 6.11.2021

    intens skuespill (...) i en uvanlig iscenesettelse

    les Roland Stockamps anmeldelse her (på tysk)

  • ungestemmer.no om "Jordbær"
    på Showbox festivalen i Oslo, 1.12.2021

    et veldig fint stykke, formidlet på en forfriskende måte.

    les Elin Rekdals anmeldelse her

  • scenekunst.no om "Jordbær/Kake"
    26.5.2021

    «Barne»forestillingen, Jordbær, er leken, ekspressiv, fysisk og musikalsk mens «voksen»forestillingen, Kake, er mer fokusert, dempet og tekstbasert. (...) Det klinger og låter fantastisk

    les Chris Erichsens anmeldelse her

  • Portrett av Nelly Winterhalder
    Badische Zeitung, 30.11.2020

    Åpenhet er det viktigste for Nelly Winterhalder når hun skriver dramatikk. "Jeg skriver om noe som uroer meg, noe jeg ønsker å forstå og utforske det i skrivingen." Hun er opptatt av empati og vil gjerne fortelle en historie. "Det handler ikke om effekter, jeg vil se hva som skjer når man legger store temaer til det private."

    les Heidi Ossenbergs artikkel her (på tysk)

  • Norsk Shakespearetidskrift om "Teatertelefonen"
    28.3.2021

    Lyttegave:
    Konseptet er nydelig og tåler stor grad av improvisasjon, og jeg høre et utdrag fra en tekst jeg lenge har hatt lyst til å lese. Ikke minst kan Teatertelefonen by på noe uventet — på tross av alle restriksjoner i koronaens tid.

    les Hanne Ramsdals anmeldelse her